Zabavte malé neposedy Hry pro děti od 3 let - Zouharová, Kateřina (Grada, 2015)
Na co si dnes budeme hrát? Nejčastější otázka neposedných dětí. Skřítek Jablůněk má spoustu zajímavých nápadů, které uspořádal do této úžasné knížky. Chcete si s dětmi hrát a zároveň rozvíjet jejich dovednosti? Tento bohatý zásobník her nabízí nenáročné herní aktivity, výtvarné inspirace a pohádkové vyprávění.
Keywords: Rady pro rodiče; Tvoříme s dětmi