Bezpečný internet Chraňte sebe i svůj počítač - Král, Mojmír (Grada, 2015)
Každý uživatel počítače a internetu řeší ve větší či menší míře, jak ochránit sebe, své blízké i svoje účty před možným napadením - ať už před viry, hackery nebo dalšími možnými i nemožnými útoky. V knize se dozvíte, jak jednotlivé útoky fungují a jak těmto útokům zamezit.
Keywords: Kancelářské programy