Jak na strach a úzkost v těhotenství - Skutilová, Vladana (Grada, 2016)
Přinášíme vám průvodce těhotenstvím, který podává komplexní pohled na danou problematiku a soustředí se na popis vývoje plodu a změny odehrávající se v těle těhotné ženy. Věříme, že tuto knihu ocení nejen nastávající maminky, ale také budoucí tatínkové a všichni, kteří těhotnou ženu tímto obdobím provázejí.
Keywords: Rady pro rodiče