Přehled poruch psychického vývoje - Pugnerová, Michaela (Grada, 2016)
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o suchý výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologických a pedagogických oborů i odborníci.
Keywords: Psychologie odborná