Paliativní péče ve zdravotnických zařízeních potřeby, hodnocení, kvalita života - Bužgová, Radka (Grada, 2015)
Kniha doporučuje individualizovanou péči o pacienty v závěru života, která respektuje jejich preference, hodnoty a potřeby, včetně péče o rodinné příslušníky. Kniha je určena pro odbornou veřejnost, zejména sestrám, lékařům, psychologům, nemocničním kaplanům a sociálním pracovníkům.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory