Policejní pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2015)
Pořádek musí být, a to i v pohádkách. Někdy se ale policistům, strážníkům a detektivům jejich pohádková služba pěkně zkomplikuje a pak přijdou na řadu kouzla. Ve dvaceti napínavých a zároveň humorných pohádkách pro děti od předškolního věku se to hemží neobvyklými zločiny a ještě neobvyklejšími vyšetřovacími metodami.
Keywords: Pohádky