Provětrávané fasády Konstrukční detaily v kontextu informačního modelování - Rehberger, Miloš (Grada, 2023)
Publikace přináší přehled charakteristických výrobků pro lícovou vrstvu plášťů provětrávaných fasád s ohledem na jejich estetické vlastnosti, obvyklé rozměry a barevné provedení. Jednotlivé typy materiálů jsou prezentovány na příkladech současných, architektonicky zajímavých a realizovaných staveb.
Keywords: Stavebnictví; Učebnice