Farmakoterapie v geriatrii - Zrubáková, Katarína (Grada, 2016)
V knize je shrnuta problematika farmakoterapie u seniorů, specifika podávání léků a komplikace při léčbě zaviněné stavem seniora nebo jeho chováním. Kniha také poukazuje na možné chyby ze strany personálu a komplikace, které mohou nastat při interakci léků.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory