Soudní znalectví v oboru zdravotnictví - Hirt, Miroslav (Grada, 2014)
Útlá, ale naprosto nepostradatelná příručka pro všechny soudní znalce z oboru zdravotnictví. Znalce zde naleznou komplexní a zcela aktuální informace a návody ke své činnosti. Součástí jsou i potřebné formuláře.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Soudní, posudkové lékařství