Nikdy se nepřestala usmívat - Martin, Štefko (Golden Dog, 2025)
Psychologický thriller, ve kterém hranice mezi vinou a šílenstvím neexistují. Robert Jenkins je uznávaný soudní psychiatr a případ, který mu přistane na stole, mu zajistí víc než jen profesní renomé - možná i nesmrtelnost. Stačí jen poslouchat. Alexandra je obyčejná žena, která nikdy netoužila po pozornosti. Teď je ale v centru dění - s krví na rukou a se 168 oběťmi na kontě. Je chladnokrevnou vražedkyní... nebo něčím mnohem děsivějším? Robert očekává rutinní konzultace. Všechno je jasné. Alespoň do chvíle, než se s Alexandrou poprvé setká. Pak už nedává smysl vůbec nic.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery