Kouzelné šité korálky šperky - Palmontová, Evelína (Grada, 2015)
Autorka předkládá 25 pracovních postupů na zhotovení překrásných a neobyčejných šperků. Náhrdelníky, náušnice, náramky, brože a přívěsky, jejichž design je inspirovaný přírodou, jsou vytvořeny technikou šitých korálků. Každý projekt je vybaven kvalitními fotografiemi a barevnými nákresy znázorňující jednotlivé kroky postupu.
Keywords: Výtvarné techniky