Sladké dárky - Šmalcová, Anna (Grada, 2015)
Jedinečné způsoby dekorace cukroví k různým příležitostem s širokou škálu dekoračních technik a postupů, jak pomocí cukrové polevy, potahovacích hmot, cukru, cukrové krajky, barev, různých nástrojů, formiček, 3D efektů apod. lze z klasického cukroví nebo perníčků vytvořit originální dílka.
Keywords: Výtvarné techniky