Dlouhodobá péče geriatrické aspekty a kvalita - Holmerová, Iva (Grada, 2015)
Publikace se zabývá problematikou dlouhodobé péče, a to převážně s ohledem na pacienty vyššího věku v ústavní péči. Jedná se o důležitou problematiku, stále více diskutovanou i na mezinárodních fórech. V domácím odborném písemnictví je tato publikace zcela ojedinělá.
Keywords: Gerontologie; Ostatní lékařské obory