Minimum akademického bontonu aneb Jak neuklouznout nejen na akademické půdě - Holmerová, Iva (Grada, 2014)
Studujete na vysoké? Píšete odborné práce? Považujete se za člena akademické obce? Pak je tu právě pro vás útlá knížečka velkého významu! Podobná publikace na našem knižním trhu dosud není.
Keywords: Jazyky, komunikace, etika; Medicína pro veřejnost