Klinické doporučené postupy v ošetřovatelství - Zeleníková, Renáta (Grada, 2016)
Klinické doporučené postupy (KDP), jejich definování, charakteristika, tvorba a implementace v praxi. Publikace seznamuje českou ošetřovatelskou komunitu s problematikou a využitím KDP v ošetřovatelské praxi.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc