Tajemství sebemotivace Jak dosáhnout všeho, co chcete - Stritzelberger, Reinhold (Grada, 2014)
Zjistěte, jakými "triky" změnit své myšlenkové vzorce a postoje, abyste byli aktivní a pozitivní a překonali všechny překážky. Tato příručka vám ukáže, co můžete udělat pro svou sebemotivaci, jak každý den přivítat svěží a příjemně naladění a zakončit jej s pocitem dobře odvedené práce.
Keywords: Úspěch a motivace