Kondiční trénink pro bojové sporty Rozvoj speciální síly - Pavelka, Radim (Grada, 2015)
Publikace s názorným popisem cviků je zaměřená na rozvoj obecné a speciální síly formou funkčního posilování takovými cviky, jejichž podobu lze nalézt při technikách v bojových sportech.
Keywords: Sporty