Intuice a bezchybné rozhodování Ve skutečnosti už to víte - Walshová, Becky (Alferia, 2015)
Jak by se vám žilo, kdybyste věděli, že všechna vaše rozhodnutí jsou správná? O kolik lépe by se vám dařilo v práci a ve vztazích? Jak hluboká přátelství byste mohli mít, kdybyste věděli, komu věřit?
Keywords: Harmonie těla a duše; Štěstí a pozitivní myšlení