Revoluce v podnikání Nebojte se zbohatnout na tom, co vás baví - Priestley, Daniel (Grada, 2015)
Zjistěte, jak se propracovat do "podnikatelského ráje" - stavu, kdy děláte, co vás skutečně baví, děláte to na výbornou a dostáváte za to štědrou odměnu! Úspěšný podnikatel vám prozradí recept, jak využít dnešních skvělých možností a dosáhnout fenomenálního úspěchu.
Keywords: Podnikání a management; Kariéra a zaměstnání