Podvojné účetnictví 2015 - Skálová, Jana (Grada, 2015)
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat, je zde tato kniha! Zaměřuje se na nejčastější účetní operace, které nastávají v praxi podnikatele. Kniha je aktualizována v souladu s novelami účetních a daňových předpisů k 1. 1. 2015. Výklad obsahuje řadu přehledných příkladů.
Keywords: Účetnictví