Vynálezce Tadeáš - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2015)
Existuje jeden úžasný a záhadný vesmír, který máme skoro na dosah, a přece o něm mnoho nevíme - náš mozek. Proč a jak přemýšlíme? Co našemu mozku prospívá? A jak se rodí chytré vynálezy? Bystrý Tadeáš vypráví všem začínajícím čtenářům o svých neuvěřitelných nápadech a jeho tajemný skřítek odhaluje, jak to chodí v naší hlavě.Pro začínající čtenáře.
Keywords: První čtení