Příliš silný kafe - Robert, Krystall (Golden Dog, 2025)
Albert se neumí učesat. Ve své rodině je vyvrhelem, protože jako jediný netrpí alopecií. V práci se mu taky dvakrát nedaří. Když sehnal prestižní zaměstnání ve firmě zaměřené na komunikaci s mimozemšťany, tak nepočítal s tím, že díky diagnostikované skleróze svého šéfa se po velmi krátké době z IT odborníka, stane pouhým služebníkem kávovaru jménem Nancy. Posledním místem, kde nachází útěchu, je bar, ale i tady ho Nancy pronásleduje. Veškeré osobní problémy se ve srovnání s vraždou a hrůznou konspirací stanou nepodstatné. Dokáže Albert odhalit vraha a očistit si jméno i za cenu toho, že si sám ušpiní ruce?
Keywords: Sci-fi, fantasy