Architekti CZ 20 rozhovorů - Sládeček, Jaroslav (Grada, 2015)
Cesta do hlubin architektovy duše - i tak by se dala nazvat kniha dvaceti rozhovorů s pečlivě vybranými osobnostmi současné české architektury. Pokud vás zajímá, jak svých úspěchů dosáhli, kde hledají inspiraci a jaké jsou jejich zásady a styl práce, pak vás jistě potěší přístupné a čtivé texty.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Architektura