Strašidlář - Mezi námi městskými strašidly - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2015)
Kniha malé čtenáře seznámí s tajuplnými, přízračnými a nezřídka i děsuplnými zákoutími světa městských strašidel. Bonusem je mapka výskytu strašidel na předsádkách.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Pohádky