Sůva ze Smrčí & Vláďa Budínský a Jirka Třmínek - sajdkáristé s velkým srdcem - Hošťálek, Petr (Grada, 2014)
Příběh jednoho z nejlepších československých sajdkáristů. Vrchol kariéry zažíval v 50. a 60. letech minulého století. Na BMW i na Jawě, závodilo se na tom, co bylo. Na amatérsky upravovaných strojích i na zbytcích z výzbroje poraženého Wehrmachtu. Byla to doba nadšení, kdy se jezdilo pro radost ze sportovního zápolení.
Keywords: Retro