Duhové gumičky Náramky, přívěsky, ozdoby - Vachová, Andrea (Grada, 2015)
Kniha obsahuje popis materiálu, pomůcek (stavu), druhy gumiček a klipů, dalších vhodných komponentů. Nechybí podrobné návody k pletení gumiček a mnoho nápadů na zhotovení módních náramků a dalších doplňků.
Keywords: Výtvarné techniky