Moučníky bez lepku - Šmatová, Ivana (Grada, 2015)
Cílem knihy je ukázat lidem s celiakií, že se nemusí vzdát moučníků a že upéct bezlepkové buchty, řezy, dorty nebo cukroví není tak obtížné. Recepty jsou v knize přehledně uspořádané od jednoduchých buchet až po náročnější dorty.
Keywords: Kuchařky; Pohostinství