Interkulturní psychologie Vybrané kapitoly - Smolík, Josef (Grada, 2016)
Pokuste se pomocí této knihy zorientovat v dnešním překotně se měnícím světě! Autoři se snaží jít pod povrch běžného obrazu reality, který nám předkládají média, a přinášejí odpovědi na řadu aktuálních otázek, jako jsou radikální náboženské proudy, imigrace do EU a ČR, etnické konflikty či zvládání kulturně odlišných situací.
Keywords: Psychologie odborná