Touha být úžasná Najděte svůj opravdový potenciál - Frouzová, Magdaléna (Grada, 2015)
Odhalte svůj potenciál! Doba a vztahy se radikálně změnily a staré recepty na to, jak může mít žena úspěch, již neplatí. Nenechte si namluvit, že jen krásní lidé mohou být úspěšní. Podívejte se na své touhy jinýma očima, pobavte se příhodami ze života a nechte se inspirovat osobními příběhy známých žen.
Keywords: Psychologie pro každého