Šumavský Děs: Paměti upírské - Václav, Votruba (Golden Dog, 2024)
Šumavský Děs je zpátky! Tentokrát nám odhaluje příběhy upírů, kteří po staletí procházejí stíny našeho světa. Tato bájná bytost, jež se vyhýbá lidem, našla před lety překvapivě důvěru ve Václavu Votrubovi, se kterým se postupně dělí o temné memoáry. Tentokrát se rozpovídal o upírech, takže se těšte na devět krví potřísněných povídek. Než se ponoříte do zákoutí vampýrských, raději se ujistěte, že máte zatažené záclony a zavřené dveře. A hlavně, až upír dorazí k vašemu domu, nezvěte ho dovnitř. Nebo se odvážíte?
Keywords: Horory