Jak přežít svou vlastní pubertu i s učiteli a rodiči - Švamberk, Šauerová, Markéta (Grada, 2016)
Knížka o pubertě pro puberťáky! Rodiče, učitelé, dokonce ani kamarádi ti nerozumějí? Nerozumíš už ani sám sobě? Zkrátka hustý období. Zvládni ho díky radám a tipům v téhle super netradiční knížce!
Keywords: Rady pro rodiče; Encyklopedie a naučná