Hackněte svůj život Nejen pomocí technologií - Nevolová, Monika (Grada, 2016)
Chcete si užívat život a neztrácet čas? Ukážeme vám, jak je možné být v dnešní uspěchané době efektivnější a jak si život ulehčit, zjednodušit či zpříjemnit. V této knize si najde své jak manažer, tak geek či vášnivý cestovatel. Všichni, kteří chtějí žít na sto procent!
Keywords: Psychologie pro každého; Úspěch a motivace