Transplantace v rekonstrukční chirurgii - Molitor, Martin (Grada, 2018)
Publikace přináší komplexní informace k tématu, o kterém pojednává mnoho publikací včetně laické medializace (transplantace ruky, obličeje). Výkony jsou ale prováděny poměrně vzácně, a v této oblasti medicíny je stále mnoho vyřčených i nevyřčených otazníků. Na publikaci se podíleli přední domácí i zahraniční autoři.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie