Kouzelná třída, příběh pokračuje - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2015)
Pokračování bestselleru je tady! Všichni začínající čtenáři se opět mohou setkat s třídou polepšených rošťáků a zažít neuvěřitelný školní rok plný kouzel a nečekaných překvapení. I tentokrát se děti mohou těšit na oblíbené ilustrace Drahomíra Trsťana. Objeví se znovu také víla Jasmína?
Keywords: První čtení