Ošetřovatelská péče v diabetologii - Kudlová, Pavla (Grada, 2015)
Ošetřovatelská péče je u osoby s diabetem zaměřena zejména na udržení a podporu zdraví a na rozvoj soběstačnosti a významně se podílí na prevenci, diagnostice a terapii diabetu.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc