Opožděná ejakulace - Daneš, Luděk (Grada, 2015)
MUDr. Luděk Daneš, CSc., předkládá poučnou publikaci, která shrnuje soudobé poznatky o definici, diagnostice a terapii opožděné ejakulace. Kniha je určena nejen sexuologům, urologům či andrologům, ale i dalším lékařům, jimž poslouží jako předatestační zdroj informací. Ocení ji také psychologové, kteří se s těmito pacienty též setkávají.
Keywords: Psychologie odborná