Legendy československé populární hudby 70. a 80. léta - Rohál, Robert (Cosmopolis, 2014)
Ohlédněte se s námi za jedinečnými českými a lsovenskými interprety populární hudby 70. a 80. let minulého století! Připomeňte si jejich krásnou práci, úspěchy a v několika případech také smutné osudy. Buďte tak trochu retro!
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy