Muž 60+ Co už nemusí řešit - Kernbach, Michael (Grada, 2014)
Tato knížka je vynikajícím dárkem pro každého muže se šesti křížky! Konečně se dozví, že už nemusí chodit k holiči, nosit oblek a šetřit na víně. Dokonce i dobrá pověst, aktuální zprávy a vůbec nové věci mu mohou být ukradené. Humorný text a vtipné ilustrace ho zaručeně pobaví!
Keywords: Humor; Dárkové knížky