Mezinárodní marketing Strategické trendy a příklady z praxe - 4. vydání - Machková, Hana (Grada, 2015)
Nové vydání reaguje na dynamický vývoj v mezinárodním marketingu, zejména v oblasti digitálního marketingu a brand managementu. Autorka se zabývá mezinárodním marketingem komplexně - od analýzy prostředí přes strategické plánování až po marketingový mix. Výklad doplňují příklady a případové studie.
Keywords: Marketing a reklama