Metodika psychofyzické přípravy na porod - Bašková, Martina (Grada, 2015)
Správná příprava na porod pod vedením porodní asistentky a příprava těhotné ženy po stránce fyzické i psychické je předpokladem pro dobře probíhající porod a narození dítěte.
Keywords: Porodní asistence; Psychologie a komunikace