Chirurgická léčba degenerativního postižení bederní páteře - Šrámek, Jiří (Grada, 2015)
Kniha poskytuje komplexní náhled na chirurgickou léčbu degenerativního postižení včetně nejmodernějších poznatků, které jsou podrobně vysvětleny a systematizovány.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie