Pokročilejší metody statistické regulace procesu - Noskievičová, Darja (Grada, 2015)
První kniha na českém trhu, která se věnuje výhradně statistické regulaci procesu. Jejím cílem je seznámit odbornou veřejnost s pokročilejšími metodami SPC, a to s důrazem na jejich aplikaci, a poskytnout určitý návod pro výběr vhodného regulačního diagramu.
Keywords: Ekonomie