Chechtavé pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2015)
Pohádek není nikdy dost. A pohádek, u kterých se budete smát, chechtat nebo za břicho popadat, je jako šafránu. Jestli si chcete vesele okořenit život, sáhněte po Chechtavých pohádkách Zuzany Pospíšilové. Když se do pohádky dostane malé nedorozumění, je z toho velká legrace. Smích je zaručen!Pro děti od 4 let.
Keywords: Pohádky