Nakládáme zeleninu Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení - Lorenz-Ladener, Claudia (Grada, 2016)
Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.
Keywords: Kuchařky, gastronomie