Rovnováha - Petr, Švec (Golden Dog, 2023)
Až donedávna si žil docela dobře. Měl práci, byt i skvělou holku, kterou chtěl požádat o ruku. Štěstí je ovšem vrtkavé, a tak stačila jedna malá nehoda, aby se jeho život rozsypal jako domeček z karet. Možná měl tehdy radši umřít. Netušil, že druhý svět existuje, dokud nespatřil svého prvního ducha. A to byl teprve začátek. Pozvolna začínal nabývat dojmu, že dar, jejž by nejraději vrátil, má hlubší smysl. Zdánlivá náhoda střídala náhodu, přesto všechny jeho kroky směřovaly k místní továrně. Byl povolán... Ale kým? Kdo je vlastně jeho šéf? Myslel si, že se mu daří rozplétat tragická vlákna minulosti, a ani si nevšiml, že z nich spíš plete oprátku. Nikdy dřív nebyl smrti blíž než teď. Náhody totiž neexistují...
Keywords: Horory