Život s policajtem Vše, co by měla rodina policisty vědět - Kirschman, Ellen (Cosmopolis, 2015)
Není mnoho profesí, o kterých toho bylo tolik napsáno a natočeno, jako je právě profese policisty. I přesto však realitu opravdové policejní práce zná jen málokdo. Co skutečně tato profese obnáší a co vyžaduje nejen od samotných policistů, ale také od jejich rodin a blízkých? Vším tím se zabývá a na skutečných příbězích popisuje autorka knihy - americká psycholožka dr. Ellen Kirschmanová
Keywords: Světová současná beletrie