Maminko, důvěřuj si! - Nesnídalová, Jitka (Grada, 2015)
Otěhotněla jste a máte strach, jak všechno zvládnete? Jste na mateřské či rodičovské dovolené a nevíte, "kde vám hlava stojí"? Mgr. Jitka Nesnídalová vám ukáže, jakou cestou se dát, když nejste v dobré náladě, když si nevěříte, zbytečně se stresujete apod. Posílí vaše sebevědomí a navodí ve vás pocit klidu a pohody.
Keywords: Rady pro rodiče