Ošetřovatelství v nefrologii - Haluzíková, Jana (Grada, 2019)
Kniha poskytuje ucelené informace o ošetřovatelské péči v nefrologii studentům zdravotnických oborů ve vysokoškolském programu, v postgraduálním studiu a nelékařským zdravotnickým pracovníkům.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory