Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy - 2. ročník, 1. díl 2., přepracované a doplněné vydání - Kelnarová, Jarmila (Grada, 2016)
Druhé vydání úspěšné učebnice pro 2. ročník oboru zdravotnický asistent. Navazuje na učebnici ošetřovatelství pro 1. ročník a zahrnuje náročnou látku se všemi tématy, která budoucí zdravotnický asistent musí v průběhu 2. ročníku studia zvládnout.
Keywords: Ošetřovatelství a první pomoc