100 statečných Rozhovory Lucie Výborné a Jana Pokorného se zajímavými osobnostmi - 100 hostů za 52 hodin - Pokorný, Jan (Cosmopolis, 2014)
Knížka je ojedinělým záznamem rozhovorů se sto zajímavými osobnostmi, které uskutečnili oblíbení moderátoři Lucie Výborná a Jan Pokorný během pouhých 52 hodin z mobilního studia na Václavském náměstí v Praze. Kniha byla připravena a vydána v rekordním čase do 24 hodin po skončení posledního rozhovoru.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Harmonie těla a duše